2007 - mars 2007
torsdag 29 mars 2007 - Skrivet av Christel
Sommaren fortsätter
På Öresund
Harald har åkt båt på sundet, inte med Aurora, jo det var det kanske? för att inhandla några bag-in-box inför min syster Anitas besök från Stockholm. Harald har även fixat en del i Aurora under dessa fina dagar, fast jag tror att han mest suttit i sittbrunnen med bar överkropp. Anita har mött våren/sommaren i Skåne och det är roligt, hon premiärsover i vår lägenhet nu, ingen egen hytt alltså. Imorgon har jag semester, hurra!
Kommentera inlägget
söndag 25 mars 2007 - Skrivet av Christel
Plötslig sommar
Sanna 7 år!
Vilken härlig helg med drömmar om den stundande sommaren. Jag har träffat mitt gamla tjejgäng från tonårstiden i Mölle. Vi har suttit på balkongen med utsikt över hamnen och hela Öresund och vi har njutit av både vädret och att vi fått ihop en helg för samvaro igen. Innan dess sa jag hejdå till barnbarnet Ellinor som har flugit iväg på en 2-månaders resa till USA och vidare till Thailand. Harald har jobbat i Aurora med att koppla in ett nytt batteri och städat. Jag avslutade helgen med födelsekalas för barnbarnet Sanna.
Kommentera inlägget
söndag 18 mars 2007 - Skrivet av Christel
Fest igår
Ulle
Igår var det fest på Trappa Upp i Höganäs för svärdottern och så lätt man kan glömma att kroppen inte är 20 längre. Idag vet jag det! Det blev en kulig kväll med mycket dans till bla alla de nya schlagerlåtarna och god mat och dryck. Jag kan rekommendera drink med Bacardi Rassy Apple! Tack Ulle och Andreas!
tisdag 13 mars 2007 - Skrivet av Christel
Skruvandet fortsätter
Stadsparken i Helsingborg
Oj,då, ja vi ställer oss i kön såklart! Fast jag skall väl ha några försprång som mamma? Nyp i örat, har det någonsin hjälpt på dessa söner? Det är vårstädning i Aurora, bortsett från skruvandet för att få riktigt tätt på våra värmeslangar så är stuvfacket i akterhytten tömt för städning och målning. Det har plötsligt blivit aktuellt med att göra henne klar för segling. Ett fantastiskt vårväder har vi ju i Skåne.
Kommentera inlägget
lördag 10 mars 2007 - Skrivet av Christel
Vår!
Aurora och Harald i solsken
Våren är här och vad fort det gick detta år. Idag har vi varit nere i Aurora och planerat för olika jobb som ska göras. När vi seglade med Eos i värmen kom vi på en massa saker som vi vill ändra på i Aurora. Det vi gjort idag är att ha tagit mått för solskydd och vindskydd för nu skall det sys. Påsar med inspiration av Ann-Marie skall det också bli. Vi behöver också beställa lite av Nilssons Snickeri, undrar om dom har tid?
måndag 5 mars 2007 - Skrivet av Christel
Tillbaka i vardagen
Nu är det vardag igen, jobb idag och födelsedagarna duggar tätt denna månad. Vädret idag går ju inte att hurra för, men det var iallafall ljust i morse. Grodfötterna, snorklar och cyklopen är tvättade och undanlagda! Vi hoppas det inte dröjer alltför länge innan de kommer till användning igen.
Kommentera inlägget
fredag 2 mars 2007 - Skrivet av Christel
Hemma igen!
Panamakanalen
Nu är vi hemma igen efter en dryg resa. Dagen i Panama City blev en kulturchock efter veckorna i San Blas. Vi hade det inte lätt med att hitta ett hotellrum, men fick till slut hjälp av en taxikille. Vi två i en storstad och inte kunna språket är en katastrof, det har vi varit med om förr, men det blev ändå en upplevelse i sig. Vi fick iallafall se Panamakanalen efter att ha fått tag i en taxikille som guidade oss. Nu skall vi snart försöka lägga in en längre berättelse med bilder under Aktuellt och smälta alla våra intryck under denna fantastiska resa. Kramar Christel och Harald