Planering
torsdag 13 juni 2013 - Skrivet av Bernt Marita Johansson
Reparation
Det var högt.

Hej!

Har gjort lite reparationer bl.a. vindmätaren la av. Fick klättra upp i mastkranen och byta kontakten. Passade på att fota där uppifrån. Det var högt. Har även satt dit en ny solpanel. Plus lite annat. Nu är det inte ens 2 veckor kvar tills vi ger oss av. Helt otroligt.

M V H Bernt Marita

Kommentera inlägget
Planering
söndag 26 maj 2013 - Skrivet av Bernt Marita Johansson
Sjösättning

Nu har vi sjösatt och allt gick bra. Körde med traktor ca 8 mil enkel resa och vi är trötta men nöjda. Masten är på plats men ankaret med det nya spelet var lite ivägen för Furlexrullen. Det får lösa sig senare. Nu återstår bara resten. Ska hitta en plats för båten tills vi sticker m.m .

   M V H Bernt Marita

Kommentera inlägget
Planering
tisdag 9 april 2013 - Skrivet av Bernt Marita Johansson
Förbedelserna fortsätter

Har egentligen inget nytt att komma med men vill ändå skriva för att visa att vi fortsätter med förberedelserna som går sakta framåt. Mer och mer kommer på plats. Att köpa utrustning verkar aldrig ta slut och det tillkommer mer hela tiden.

Bernt Marita

Planering
fredag 18 januari 2013 - Skrivet av Bernt Marita Johansson
Planeringen fortsätter.

Vi har nu kommit till den punkt där man vågar tro att vår dröm kan gå i uppfyllelse. Avseglingen blir runt midsommar i år. Resan kommer att gå med vår segelbåt S/Y Carpe Diem mot Medelhavet i detta första läget. Närmaste händelse blir nog båtmässan i Göteborg den 2/2. Med denna trevande inledning kommer det att fortsätta att bloggas och vi kommer att skriva efterhand.

 Bernt & Marita