2020
söndag 8 mars 2020 - Skrivet av Marie
Karneval i Almeria

2020
tisdag 3 mars 2020 - Skrivet av Marie
Malaga, Almuñecar........
Stranden i Malaga

Vi lämnar båten ett par dagar och åker västerut. Det blir en heldag i Malaga tillsammans med Gillas o Eva.

På väg tillbaka stannar vi i Almuñecar för att hälsa på Antonio, här träffar vi också Allan o Ann. 

2020
måndag 2 mars 2020 - Skrivet av Marie
Almería
Alcazaban i Almería

Intill Aguadulce ligger Almería som är en lite större stad, hit åker vi ofta för att dansa. På onsdagkvällarna är det för,det mesta dans på Ramblan. Och inte så långt därifrån ligger ett trevligt ställe dit vi ofta går för att lyssna på musik, dansa och prata spanska.

Kommentera inlägget
2020
söndag 1 mars 2020 - Skrivet av Marie
Aguadulce

Efter att ha fått lite ordning i båten och några timmars välbehövlig sömn så var det bara att kliva upp och njuta av det fina vädret.

2020
måndag 17 februari 2020 - Skrivet av Marie
På väg till Aguadulce
Colmar

I slutet på januari börjar vi vår resa tillbaka till Aguadulce. Första natten stannar vi i Möln strax söder om Lübeck. Väl framme där kommer snön och det snöar hela natten som tur är blir det snöslask och inte särskilt halt.

Vi fortsätter sen vidare gm Tyskland och hittar ett trevligt hotell i det lilla samhället Lauterbach i södra Tyskland.

Nu är det några grader plus ungefär som hemma och nästa dag kör vi in i Frankrike in i Alsacedalen här stannar vi till i den lilla byn Husseren les Chateaux där vi köper vårt favoritvin (kan vara bra o ha). Sen bokar vi en lägenhet i Colmar som ligger strax intill. Colmar är en mysig liten stad i Alsace vi hinner ta en längre kvällspromenad runt den gamla stadskärnan och slinker sen in på en liten krog där vi får oss en bit mat.

Nästa dag kör vi mot Lyon och nu kommer solen och det blir mycket varmare, vi tänker att vi ska stanna för natten någonstans nere vid kusten kanske Bezieres men när vi väl är där varför inte fortsätta in i Spanien "bara" en liten bit till, sagt o gjort och "snart" 3,30 nästa morgon var vi framme i Aguadulce.