2019 - januari 2019
tisdag 15 januari 2019 - Skrivet av Ove och Marie
Pampaneira

Igår tog vi en tur upp till Alpujarra igen. Den här gången åkte vi lite längre upp i bergen till den lilla byn Pampaneira.

  

lördag 12 januari 2019 - Skrivet av Ove och Marie
Nu blommar Mandelträden

Vi tog en biltur upp i bergen genom Alpujarra förbi Lanjaron mot Granada 

söndag 6 januari 2019 - Skrivet av Ove och Marie
TRETTONDAGSAFTON

På trettondagsafton gick vi med Wilma till veterinären för att kolla hennes värden och glädjande nog hade det blivit bättre. Hon är numera ganska pigg och hoppar omkring på grannbåtarna men ännu så länge har hon inte hoppat iland. På väg tillbaka till båten mötte vi flera som gick och bar på stora tårtkartonger och vi blev lite nyfikna på vad det kunde vara så vi gick in på närmsta bageri och köpte en sådan kartong med de tre kungarna på. 

Tillbaka i båten tog vi en fika och smakade på tårtan som var supergod och innehöll en del överraskningar inslaget i folie. Här är det kungen själv som lägger upp tårtan.

 

Vi såg också affischer på stan om

"Reyes Magos" på trettondagsafton så vi åkte till Almeria för att se vad det var. Där var det mkt folk på gatorna som stod och väntade och det gjorde också vi, efter långt om länge dök paraden upp och det var värt den långa väntan. Det var mkt att titta på och de slängde ut 10.000 kilo godis utmed vägen. 

 

 

 

 

 

 

På Ramblas i Almeria kunde barnen åka både pulka och skridskor.