Båten Bojan!
måndag 3 april 2017 - Skrivet av Caroline&Christofer
Teneriffa igen!
I måndags var vi kvar på La Gomera. Vi får nog säga att det är vår favorit ö. Inget turistställe, men skall man bara vara är det riktigt mysigt. Parken som ligger mitt i byn är perfekt för vila, lek och träning. Alla kan hänga med och sysselsätt sig med vad man känner för dagen. En liten fontän med en enkel men vacker plantering finns mitt i parken och om någon vecka är nog lekplatsen färdigbyggd. Det är lagom med folk som kommer och går och många söta vovvar finns att titta på. Denna plats kommer vi att sakna! Vi stannade på La Gomera fram till onsdag. När vi åkte fick vi vinka adjö till vår bryggvakt och kompis, en stor svart schäfer, som var hur snäll som helst och gillade äpplen!  
 
På onsdag eftermiddag kom vi fram till Teneriffa. Vi la till i en liten hamn sydost om Los Cristianos, Las Galletas heter byn. Inte heller här är det speciellt turistit. Spanjorerna sitter och fikar på caféerna medan de spanska söta små barnen leker på lekplatserna. Inga direkta sandstränder finns, men vill man ta ett dopp går det fint att traska ner på de små svarta stenstränderna! Man får bara vara försiktig så man inte blir översköljd av en våg innan man hunnit doppa sig. 
 
Idag kom Christofers mamma och bror med dotter hit. Vi stannar här med dem till på söndag nästa vecka. Vädret är soligt och fint så förhoppningsvis blir det både bad och massa glass denna vecka!
 
Har varit dåliga på att fotografera i veckan så inga bilder i fotoalbumet.