2014
måndag 28 juli 2014 - Skrivet av Zarih
Tillbaka på brottsplatsen
Gofika

När vi skulle lämna Brådtoms sluss första gången vi åkte förbi, råkade jag tappa mina glasögon i kanalen. Så handikappad man blir av att inte se ordentligt. Som tur var hade jag ett par gamla med mig och klarade mig således hela semestern ändå. Vi beslutade idag att åka tillbaka bilvägen och bada lite för att se om vi kunde hitta dem. 

Det var för djupt och hade gått för lång tid. Jag får anse mig vara utan just dessa par. Vattnet var ljuvligt. När vi ändå var där passade vi på att ta en kaffe med hembakt kladdkaka. Åh så gott i värmen! 

Det kändes lite vemodigt på något vis att vara tillbaka men utan båt. Under de tre timmar vi var där passerade bara tre båtar. Verkar som värsta anstormningen är över.  Vi hade funderingar på att ta en extratur till Söderköping men struntar i det. Vi har inte den tiden riktigt och speciellt med tanke på att broar och slussar brakar ihop varje dag. Järnvägsbron i Norsholm går sönder i parti och minut verkar det och det har vi inte lust med. 

Vi nöjer oss nog med att ta ut jollen och bada i Roxen alternativt åker till båten och badar i Stångån. Det är inte så illa det heller. 

Kommentera inlägget