2014
onsdag 30 juli 2014 - Skrivet av Zarih
Många kommentarer
Nya namnskylten till båten

Vi har fått många kommentarer om båten när vi ligger vid olika bryggor. De flesta uppfattar Alice som stor. De kommenterar ofta på akterdäcket som är hyfsat stort. Där sitter vi faktiskt bra. Men vi upptäckte nu under värmeböljan som var, att en biminitopp måste prioriteras. Soliga dagar kan bli tuffa om man inte kan gå undan från solen. 

Det som vi har fått mest kommentarer om och alltid i positiva ordalag är båtens namnskyltar som Christer gjorde i vintras. De blev verkligen jättefina. Många har stannat och tagit kort. Vem hade kunnat tro att "Alice" skulle vara ett sådant populärt namn. Det verkar som var och var annan flicka heter Alice i år. 

En kille som vi samtalade med blev lite lyrisk över det faktum att det är en stålbåt. Han ansåg att hon var i gott skick vilket var roligt att höra. 

Det roliga är att när man sitter där på akterdäck, verkar man trots att man syns tydligt, vara helt osynlig. De verkar inte tänka på att vi faktiskt hör vad de säger. Nu har ingen sagt något elakt. Men man ska vara försiktig så att man inte sårar någon. Oavsett storlek, material eller typ så är båten man kommenterar någons stolthet och man måste inte alltid göra en oönskad åsikt hörd. 

Kommentera inlägget