Västindien igen 2010 - - maj 2010
måndag 24 maj 2010 - Skrivet av Anders o Cathrine
Farligare på land
Lite morfin piggar alltid upp

Kommer cyklande, glad i hågen, utefter vattnet vid Munkbron i Stockholm. En tjej likaledes glad i hågen väljer att plötsligt göra cykelbanan till sin. Som den ädle riddare man är, styr man undan men bromsar lite för hårt så att man gör en vacker cirkelrörelse tillsammans med cykeln runt framhjulets nav.

Landade tjusigt på armbågen som valde att gå i bitar. In på St Göran, in på operation och ut på vårdavdelning för 12 timmars morfinrus. Därefter tillnyktring och hem igen.

Har morfin för en vecka så läget är under kontroll. Inget gips utan bara skruvar och plåster, så rehabiliteringen har redan börjat

Kommentera inlägget
söndag 2 maj 2010 - Skrivet av Anders o Cathrine
Vår i Stockholm
Vitsippor

Tillbaka i Stockholm igen efter fyra månader på båten för Cathrine. Flyget gick bra inget askmoln, och så mycket kortare att flyga från Bonaire bara 12 tim. istället för 24 från Colombia. Det är fint våren börjar komma, med ljusgröna blad, vitsippor, penseer och påskliljor blommar ihärdigt även om inte det är gångon större värme. Lägenheten stod som vi lämnat den och det är skönt att komma hem till något utan att behöva packa om allting.

Så nu ska vi njuta av den sköna våren och sommaren här.