Västindien igen 2010 - - september 2011
onsdag 28 september 2011 - Skrivet av Anders o Cathrine
Roslagen
I svampskogen
Plötsligt var hela skogen full av trattkantareller. Jag måste åka upp och hälsa på Ewa o Sverker på Skeppsmyra. Först ut och plocka några korgar. Sedan hem och rensa. De hade dessutom hunnit lägga ut nät så det blev nyfångad gös till middag.

Vi hade en mysig kväll i deras nybyggda hus och att vakna upp i skärgården när löven har börjat skifta i gul, orange och rött är fantastiskt vackert.

Sedan fortsatte rensningen när jag kom hem, så nu är golven täckta med tidningspapper fyllda med svamp som ligger på tork.
Länk till fotoalbum: Skeppsmyra
Kommentera inlägget
fredag 23 september 2011 - Skrivet av Anders o Cathrine
Framtiden
Pekfingervalsen
Åkte ut till Bromma och hälsade på Sanna o Beppe och deras två små gulliga ungar. Siri 2,5 år som  redan kan hitta Pippi Långstrump på You Tube medans lilla "Sigge" 3 mån. nöjer sig med med mammas mjölk. Jättekul att också träffa Inger och även Gunilla som var hemma på ett kort besök från Barcelona där hon annars bor och arbetar.
Kommentera inlägget
tisdag 20 september 2011 - Skrivet av Anders o Cathrine
Skördetid
Väntan på skjuts.
Kolonilott är en svensk företeelse. Tur att man känner Harriet som har en. Dit fick jag komma och plocka, flera sorters äpplen, plommon, grönkål, persilja, hösthallon och massor av blommor. Så nu har jag fullt upp att göra plommonmarmelad, äppelkakor och koka grönkålssoppa. Jättegott.
Kommentera inlägget
söndag 4 september 2011 - Skrivet av Anders o Cathrine
Tjejmilen
Start
Så var det dags för tjejmilen.Över 30.000 anmälda, en riktig folkfest. Anders supportade vi cyklade dit tillsammans. Anmälde mig förra gången vi var hemma. Så jag var tvungen att träna. Våra Hashrundor har gett resultat. Jättekul.
Länk till fotoalbum: Tjejmilen 2011
Kommentera inlägget