Västindien igen 2010 - - juli 2010
torsdag 29 juli 2010 - Skrivet av Anders o Cathrine
Nya projekt
J 24

Eftersom vi kommer att ligga i Bonaire under hela orkansäsongen är det dags att dra igång lite nya projekt. Här är Lelles J 24 som vi plockat fram och gör kappseglingsklar. Lelle har ett varv här så resurserna finns. Och kappseglingen vi satsar på är den årliga stora händelsen här: Bonairregattan! Tillfället då hela ön festar. Förutom vi som kappseglar förståss.

Dessutom går kappseglingen under 10-10-10. Det stora datum då Bonaire kommer att frigöras från Curacau och sortera direkt under Hollland. Stor händelse här.

Kommentera inlägget
onsdag 21 juli 2010 - Skrivet av Anders o Cathrine
Ut till mooringen !
På mooringen!
Nu har vi kommit ut och ligger på en mooring. Det är fantastiskt skönt.Den här sjötomten är perfekt man kan ta ett bad när man vill. Ett dyk har vi också gjort direkt från båten. Men sen fick vi problem med att fylla tankarna, så Anders är nu felfinnare  som vanligt. I oktober ska det bli regatta här, och Lelle som är fast boende här har en J24 som han ska ställa upp med så nu hjälper vi honom att få den i bästa skick.
Länk till fotoalbum: Bonaire 2010
Kommentera inlägget
onsdag 7 juli 2010 - Skrivet av Anders o Cathrine
Juli på Bonaire
Holland vann!!!
Tillbaka på Bonaire och allt är väl med båten. Kul att träffa Lelle, Per och Inge som är fast boende här. Inte mycket har hänt och vattnet är lika klart som tidigare. Vi ligger kvar i marinan några dagar till, sen går vi ut och tar en mooring så vi kan bada och dyka direkt från båten. Annars handlar allt här om fotboll. Igår firades det ordentligt när Holland vann semifinalen.
Länk till fotoalbum: Bonaire 2010