Västindien igen 2010 - - december 2011
lördag 24 december 2011 - Skrivet av Anders o Cathrine
Julskinka
Julskinka
Ingen Kalle Anka den kan vi inte se på SVTplay. Men en riktigt bra julskinka har vi lyckats hitta här och det tillsammans med god grovkornig Dijonsenap.
Julmusten får bli Coca Cola. Det intar vi nu medan vi väntar på att vinden skall mojna så vi kan ta oss till Guadeloupe. Dit kommer Stefan, Anna o Martin imorgon och de ska segla med oss 10 dgr. Det ska bli jättekul.
God JuL
Kommentera inlägget
lördag 17 december 2011 - Skrivet av Anders o Cathrine
Bon Noel
Tomten är far till alla barnen
Nu vill vi önska er alla en riktigt God Jul. Vi ser att snön har kommit hos er  så julstämningen börjar väl infinna sig. Här har juldekorationerna kommit igång, dock består snön av bomull. Även tomten har redan varit här och delat ut julklappar till de minsta barnen. 
tisdag 13 december 2011 - Skrivet av Anders o Cathrine
Dagens fångst
OBS! jag fick den största.
Det är inte bara regn längre, En hel vecka har det varit perfekt väder. Lugnt och skönt med lite vind och Ellinor ligger och snurrar runt den fasta bojen.
Men de har gjort ett litet misstag , trots dubbla bojar både ovanför och under vattnet. Svirveln funkar inte så min lina till bojen kortas. Jag försökte dyka ner och snurra upp den men mina krafter räcker inte till. Men det är ok det finns fortfarande utrymme.

Idag var det fiskedags med Philippe. Fångsten blev fin 10 röda fiskar var av jag fick den största.

Länk till fotoalbum: Fiske 12/12-11
Kommentera inlägget