Västindien igen 2010 - - februari 2014
onsdag 26 februari 2014 - Skrivet av Anders o Cathrine
Couleurs Du Monde

Sista drinken på Couleurs du Monde. Ikväll flyger vi hem till Sverige för att invänta nytt barnbarn. Om hen inte redan hinner före oss.

tisdag 18 februari 2014 - Skrivet av Anders o Cathrine
Pekka o Barbro på besök

Idag kom Pekka o Barbro på besök. Vi har inte träffat dem sedan vi var på Kanarieöarna. Då skulle de segla hem till Sverige vilket de också gjorde.

De har en L32:a, "S/Y Corona Aq", de har seglat henne sedan 1985 och krossat Atlanten fyra gånger.

Nu fick de blodad tand igen när ARC arrangerade en segling med stop på Kap Verde, där hade de aldrig varit. Så i nov startade de från Kanarieöarna och nu kom de förbi här på Les Saintes, på väg hem igen. De kommer att segla tillbaka till Kanarieöarna i april-maj. Tufft!

 

Kommentera inlägget
måndag 17 februari 2014 - Skrivet av Anders o Cathrine
Gunnel o Ulf på besök

Besök av Gunnel o Ulf igen. Denna gång hade tagit en resa till Guadeloupe med Langley och bodde på Fort Royal. Idag hade de tagit en dagsutflykt till Les Saintes. Det blev promenad i byn och sedan lunch på Ellinor, tervligt.

Kommentera inlägget
lördag 1 februari 2014 - Skrivet av Anders o Cathrine
Middag hos Philippe o Gunilla

I lördags jättetrevlig middag hos Philippe o Gunilla. Nyfångad lambi, som Philippe tillagade både till förrätt och huvudrätt. Men det krävs tryckkokare för att köttet ska bli mört. Avslutning blev det förstås på "Coconuts Bar".

Kommentera inlägget