Västindien igen 2010 - - juni 2013
lördag 29 juni 2013 - Skrivet av Anders o Cathrine
Fest på Grönviksvägen

Ohyran (hyresgästerna) är ute ur huset. Vi har fått (tagit) tillbaka vårt fina hus. Det måste firas. Välkommen på picknick till Grönviksvägen 163 från 13:00 för att fira.

Länk till fotoalbum: Fest Grönvik 2013
Kommentera inlägget
tisdag 25 juni 2013 - Skrivet av Anders o Cathrine
"LILLAN"
Nyslipad

Nu har vi börjat "vårrusta" Lillan. Även om hon var i ett fantastiskt skick efter 5 år på Tufa Marin. Hon har legat i detta perfekt temperedade skjul, hus tillsammans med Beatrice Auror. Så nu slipar vi nästan allt och sen får hon ett nytt lager fernissa.

Vi hoppas att det inte dröjer allt för länge innan vi kan sjösätta och ta en tur på Mälarens vatten och lägga till vid vår båtplats i RBK.

Kommentera inlägget
måndag 17 juni 2013 - Skrivet av Anders o Cathrine
RBK:s Klubbholme
Hamnen

 

Vi har fått tillgång till ett landställe igen. Rörstrands Båtklubb som vi just blivit medlemmar i, har en fantastisk udde ute på Färingsö, 13 NM från Karlberg.

Denna helg var det städning, så Cathrine åkte ut och hjälpte till. Det går buss hela vägen fram. Där ute finns storstuga, grillplateser, bastu, badtunna, sandstrand, hamn, stugor att hyra för övernattning. Nu är det bara "Lillan" som fattas.  Hon ligger fortfarande på Tufa Marin ihop med Beatrice Aurore och väntar  på  att bli vårrustad.

Storstugan

 

 

 

 

 

Stuga att hyra, sandstrand.

Kommentera inlägget
fredag 14 juni 2013 - Skrivet av Anders o Cathrine
Barnbarnvakt 1:a gången
Valter
Kommentera inlägget
söndag 9 juni 2013 - Skrivet av Anders o Cathrine
Valter 1 år
Vad kan det vara i detta paket.

Valter 1 år, 9 juni. Firades med fest i trädgården.

Kommentera inlägget