Februari 2009
fredag 20 februari 2009 - Skrivet av Christel
Epilog
En nöjd dalkarl.

Ja allt har en ände, utom korven som har två. Så var det slut på både segling och vistelse i Salvador. Vad har man då för bestående minne av detta? Segling är ju livet, har inte båtar varit uppfunna så skulle jag ha gort det. Det är ju inte allom givet att få vara med på sådant här så det gäller att passa på när tillfällen gives. Dom dygn vi har varit ute har med andra ord varit underbara.

Sen har vi vistelsen i Salvador och seglingarna runt bland öar och floder. Nya vyer, intryck och möten med andra människor. En sak kan man konstatera och det är att de är glada och hjälpsamma men man förstår inte barret. Kunna språk är nog inte så dumt. Men o andra sidan förstod inte dom dalmål heller så vi var på samma plan. Salvador är en stor stad och festivalen verkar bli så bra som det skrivits om. I kväll och natt så blir det sista natten med gänget.

Sammanfattningsvis så har det varit en 10 på en tiogradig skala, förhoppningsvis så blir inte flygfärden hem några problem men vi är som sagt i Brasilien. Jag vill tacka Aurora, som är en så härlig båt, och Harald o Christer för en oförglömlig tid. Tackar också alla som har kommenterat vår framfart. Önskar Aurora och dess besätning all lycka med fortsatt segling. Jag kommer att följa er och ev. kommentera allt.

Tack för nu från Skeppsgossen Ola