2007 - februari 2007
onsdag 28 februari 2007 - Skrivet av Christel
Tillbaka i Panama

Vi seglade tillbaka till Porvenir for att idag pa morgonen flyga tillbaka till Panama City. Vi hade forst en trevlig kvall pa restaurangen for att avsluta denna underbara tid. Snart lamnar vi det 30-gradiga klimatet och det kanns inte sa kul. Forst skall vi se Panama idag och bo en natt pa hotell har, vi hoppas vi hittar ett! Vi sitter just nu pa flygplatsen efter att ha flugit ett litet 2-motorigt flygplan och landat for en stund sedan. Kramar Christel och Harald

torsdag 15 februari 2007 - Skrivet av Christel
Panama
Hej, nu ar vi har efter en lang resa. Allt har gatt bra och vi sitter nu och vantar pa flyget till Porvenir som gar om en timme. Har ar varmt och fuktigt, kanns harligt. Nu ser vi fram emot att komma fram till Micke och Ann-Marie och att fa ta ett bad. Det verkar inte som att telefonen fungerar. Halsningar Christel och Harald
tisdag 13 februari 2007 - Skrivet av Christel
Nu är det nära....
Hur ska vi få plats?
Imorgon går flyget, jag har jobbat sista dagen och vi känner oss väldigt förväntansfulla. Det är inte lätt att få plats med allt, vi vill ju ha med oss en del till Micke och Ann-Marie. Grodfötterna och snorklarna tog den mesta platsen och sedan får vi trycka ner resten. Nu startar vi imorgon tidig morgon också får vi se när vi får möjlighet att lägga in en rapport.
lördag 10 februari 2007 - Skrivet av Christel
Så kan det låta
The winners!
Så har vi kört vår egen version av Så ska det låta, garanterat ännu roligare än TV-versionen! Vi, 6 st ilandflyttare, träffades tillsammans med Ulla och Ronny i Eva och Peters tillfälligt hyrda lilla fina hus på Fortuna strand med Öresund på armslängds avstånd. Vi njöt också av god mat och dricka och stämningen var hög när vi promenerade upp till 02.00 bussen, eskorterade av värdfolket.
Kommentera inlägget
torsdag 8 februari 2007 - Skrivet av Christel
Resa

På onsdag den 14/2 reser vi för att segla med Micke och Ann-Marie på s/Y Eos. Vi flyger från Kastrup först till Atlanta i USA och sedan vidare till Panama. Där får vi tillbringa en natt innan vi tidigt på morgonen flyger till Provenir i San Blas där Eos skall finnas för att ta oss ombord. Vi pratade med Micke och Ann-Marie på Skype igårkväll och de ligger nu sedan ett tag i Cartagena i Colombia och skall segla därifrån på fredag em. De har ca 1 1/2 dygns segling därifrån till San Blas. De provianterar i Cartagena eftersom det inte finns så stort utbud på varor i San Blas. De säger att vi bara behöver badkläder och någon T-shirt och shorts, visst låter det härligt! Vi ser också fram emot att få träffa våra vänner igen och bara kunna njuta av dagarna och få uppleva kulturen bland Kunaindianerna. Vi hoppas kunna lägga in små inlägg här under tiden.

söndag 4 februari 2007 - Skrivet av Christel
Helg
Nu är det vår i luften minsann och diset vi ser över Öresund får oss att drömma om segling igen. Igår firade vi barnbarnet Wille som fyllde 4 år, vi såg Melodifestivalen tillsammans och stämningen var minst sagt hög.